Het bestuur

Rolien Groeneveld, voorzitter
vacant, secretaris
Harry Buit, penningmeester
Joanna van Kaam
Helen de Jong
Ria Schouten

/Home

Berichten

31 januari
We zijn er uit. De films voor maart en april hebben we gekozen. Het zijn lange films. Maar leifs 147 minuten! We gaan nu bedenken hoe we deze lange zit voor ons publiek zo aangenaam mogelijk kunnen laten zijn.

28 januari
We hebben met ons enthousiaste publiek weer twee prachtige films gezien. Heel mooi om te zien was dat ondanks afwezigheid van diverse bestuursleden, de oude garde, de laatste filmvoorstelling vootreffelijk liep. Hulde aan onze supporters!

En nu zijn we weer aan de slag voor de filmkeuze van maart en april. Over een paar dagen staan de titels op onze site.

30 november
We zijn er uit de programmering voor januari en februari is rond en doorgegeven aan het Forum. Zij gaan voor ons boeken en de filmladder opstellen en mailen.

Zie: /filminfo

13 november
We zijn druk bezig met de filmkeuze voor januari en februari. Films kijken, recensies lezen, elkaar overtuigen. Of niet. Kortom een heel proces. Uiterlijk 1 december moeten we beslissen.

8 november
De aftredende bestuursleden en Ernst Kuitert postuum zijn nu erelid van het bestuur van Sienemarne.


Het bestuur in 2019: Boven: Tineke Knape, Rolien Groeneveld, Peter Bos, Jan Bosscher.
Onder Ernst Kuitert en Helen de Jong.

De afgetreden bestuursleden kregen tijdens een afscheidsetentje in november jl. een oorkonde waarmee we onze waardering uitgespreken voor hun geweldige inzet. Allemaal hebben ze decennialang veel werk verzet om het Sienemarnepubliek een fantastische filmavonden te bezorgen en tevens droegen ze bij aan de ontwikkeling en het voortbestaan van Sienemarne. Een fastastisch team, helemaal op elkaar ingespeeld.

Tineke Knape was 43 jaar bestuurslid van Sienemarne. Ze beheerde het archief en het secretariaat en deed jaren de boodschappen voor de filmavond en sjouwde samen met haar partner Teunis met volle tassen en kratten.

Jan Bosscher was 38 jaar bestuurslid, penningmeester, operator en maakte samen met Ernst de handige en mooie ombouw voor de 35 mm projector.

Ernst Kuitert was 36 jaar bestuurslid. Hij was jarenlang Sienemarnes penningmeester en zorgde voor een vakkundige en inzichtelijke boekhouding. Dankzij hem kregen we subsidie om om te schakelen naar vertoningen van films op 35 mm formaat.

Peter Bos was 13 jaar bestuurslid van het Sienemarne. Hij was operator, webbeheerder en PR-man.

24 september
De supportgroep bestaat inmiddels uit vijf personen. Ze gaan ons ondersteunen met adviezen en hand- en spandiensten. Dat is heel fijn want filmavonden organiseren en alles goed regelen is aardig wat werk, al merk je daar als bezoeker hopelijk niet veel van.

20 september
De reminder voor de film Madres Parapelas is verzonden aan onze donateurs en belangstellenden.

2 september
De informatiebrief SIENEMARNE 2022 is verzonden aan onze donateurs en belangstellenden.

27 augustus 2022
We werken hard aan het opstarten van weer een nieuw seizoen met mooie films.

Het bestuur heeft een nieuwe samenstelling. Bestuursleden Tineke Knape, Jan Bosscher en Peter Bos, heel lang zeer gewaardeerde bestuursleden, konden het werk voor Sienemarne niet combineren met hun andere activiteiten. Joanna van Kaam en Ria Schouten zijn recentelijk toegetreden.